DIT ZIJN DE WINAARS VAN DE PREMIER PADEL P2 IN BRUSSEL !

Finaledag zondag 28-04

Na een enerverende week vol spannende wedstrijden vonden gisteren, op 28 april, de finales plaats van de Premier Padel P2 in Brussel. Bij de mannen streden A. Coello en A. Tapia, vorig jaar's winnaars, tegen het nieuwe duo A. Galán en F. Chingotto. Bij de vrouwen namen Brea en Gonzalez het op tegen G. Triay en C. Fernandez. Het publiek werd getrakteerd op intense wedstrijden vol sportiviteit en vastberadenheid, waarbij nieuwe kampioenen werden gekroond die hun naam in de geschiedenis van het padel hebben gezet.

Bij de mannen trokken F. Chingotto en A. Galán uiteindelijk aan het langste eind, nadat ze de winnaars van vorig jaar versloegen in een intense driesetter. Ondanks dat A. Coello en A. Tapia erin slaagden om in de tweede set een aantal matchpoints te overleven, ging de wedstrijd uiteindelijk met 6-4, 6-7, 6-2 naar F. Chingotto en A. Galán.

Ook bij de vrouwen was het een zenuwslopende wedstrijd, die echter bij twee sets bleef voor D. Brea en B. Gonzalez. Zij wisten met 6-4, 6-4 te winnen van C. Triay en C. Fernandez.

Het was een dag vol adembenemende actie en verrassende wendingen op de padelbaan, waarbij nieuwe kampioenen werden gekroond en oude rivaliteiten werden uitgedaagd.

Racket's van de finalisten

Dit jaar werpen we nogmaals een grondige blik op de finalisten en welke rackets zij gebruiken. Opvallend is dat Bullpadel de grote winnaar is. Veel spelers die hebben gewonnen, speelden dit jaar met een Bullpadel racket. Speciaal om dit te vieren profiteer je nu van 20% korting op Bullpadel tot morgen 24.00 met de code: BPWINNER20. Hieronder lichten we per speler hun racket toe.