Training

Sinds de extra maatregelen is het niet meer mogelijk om te dubbelen tot en met 18 november. Dit is erg jammer, maar bij JustPadel.nl en Padelschool Jaspers willen we deze tijd goed gebruiken om ieders niveau te verbeteren. Daarom komen wij met een actie waarin wij jullie graag lessen aanbieden van ervaren topklasse spelers. Stephen Meindert, René Lindenbergh en Rob Jaspers spelen allemaal al jaren op het hoogste niveau van Nederland en zij willen jullie beter maken in padel! Vanwege de nieuwe maatregelen is het mogelijk om privé of duo training te nemen.  


Gecertificeerde padel trainers

 • René Lindenbergh 
 • Rob Jaspers
 • Stephen Meindert 

Leren padellen van top spelers

Alle drie de trainers hebben al jaren lang padel ervaring op het hoogste niveau van Nederland.

Trainingssoorten voor iedere speler

Kies wat je wil bijschaven of laat ons adviseren waarmee wij jou naar een hoger niveau brengen.

Onze trainers

 • René Lindenbergh

  René heeft veel ervaring in het geven van padeltraining. Met zijn gedrevenheid helpt jij je graag om beter te worden in padel. Zelf speelt hij momenteel in Team NL en is hij 5e geworden op het EK padel. Ben jij klaar om keihard te werken om beter te worden in padel? Dan is René jouw trainer.

 • Rob Jaspers

  Rob Jaspers is de hoofdtrainer en tevens eigenaar van justpadel.nl en Padelschool Jaspers. Hij speelt padel sinds 2009 en gaat nog regelmatig naar Spanje om van de beste padel trainingsmethoden  gebruik te maken. Daarnaast heeft hij de KNLTB geholpen om het trainersprogramma op te zetten. Rob is in 2020 Nederlands Kampioen Veteranen geworden samen met Stephen Meindert. Daarnaast speelt Rob momenteel in de hoogste competitie van Nederland, de topklasse. 


 • Stephen Meindert

  Stephen Meindert speelt padel sinds 2017. Hij kon direct met de beste spelers in Nederland competitie spelen waardoor hij het spelletje snel heeft opgepakt. Met zijn competitieteam Rekre Sport/Lake 7 speelt hij o.a. met de Nederlands kampioen, Uriel Maarsen, in de Topklasse. Met dit team is hij 2x Nederlands Kampioen geworden en één maal tweede van Nederland. Daarnaast is hij samen met Rob Jaspers dit jaar Nederlands Kampioen Veteranen. Ook reist hij regelmatig naar Spanje om zijn kennis continu uit te breiden. Deze kennis brengt hij graag over op jou! 


       SPECIALE AANBIEDING

Maak gebruik van deze Corona periode om je padelniveau in 2 weken een boost te geven! Justpadel.nl en Padelschool Jaspers bieden je de mogelijkheid om 4 trainingen te volgen in de komende 2 weken waarbij we je in een korte periode vooruitgang laten boeken op een door jou gekozen slag of wedstrijdsituatie. Eindelijk die finishing volley leren, een bajada waar je tegenstander van schrikt of de bandeja die laag blijft, wij leren het je. Samen met je padelmaatje het verschil maken in een wedstrijd, wij zorgen voor ervoor dat dit je gaat lukken. Geef je nu op, wij zorgen ervoor dat je komende periode gewoon lekker kan trainen en dat jij qua padel sterker uit deze corona periode komt!

Omdat wij het ook heel gaaf vinden als je dit bij ons komt doen maken we het voor jou ook financieel interessant. Normaal gesproken vragen wij voor een uur €60,- maar als jullie deze sessie van 4 trainingen in 1 keer bij ons afnemen is €210 jullie prijs. Let op maximaal 2 personen per baan.  Er is beperkt ruimte dus meld je snel aan, overdag zijn er nog volop mogelijkheden. 


1 privé of duo les €60. 
4 privé of duo lessen €210.

 

Meld je hieronder aan of neem contact op met Bart via 06 20770601.

JustPadel-Rackets123